Messzire jutott

2022.05.19. 11:16

Koszovói teherautósofőr vezetett jogosítvány nélkül az M3-ason - őrizetbe vették

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 18-án Nyíregyházán vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő érpataki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 18 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vonták ellenőrzés alá 2022. május 18-án, az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy tehergépkocsival közlekedő koszovói állampolgárt. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#autópálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában