Bűnügy

2022.05.05. 08:42

Mátészalkán fogták el a nyíregyházi tinilányt - ezért keresték

Rendőrségi összefoglaló.

Fotó: Shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 4-én Mátészalkán elfogtak egy 18 éves nyíregyházi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábban lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését önként nem teljesítette. A rendőrök a körözött nőt őrizetbe vették.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2022. május 4-én egy 34 éves fehérorosz állampolgár. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a fehérorosz hatóság a férfi elfogását, és letartóztatását rendelte el. A rendőrök a külföldi férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 4-én Leveleken vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő baktalórántházi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 33 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában