Tiszavasvári

2022.05.19. 19:45

Nagy ellenőrzés volt Tiszavasváriban!

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.

Forrás: police.hu

Átfogó közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak Tiszavasváriban 2022. május 13-án és május 14-én rendőrök, melynek elsődleges célja az ittas járművezetők kiszűrése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése és a közúti balesetek megelőzése. A rendőrök az ellenőrzés alatt öt fővel szemben szabtak ki közigazgatási bírságot, mert menet közben nem használták a biztonsági övet. Az ellenőrzésen a gépkocsivezetők és a kerékpárosok ittasság-ellenőrzésen is átestek, akik közül négy kerékpárral közlekedő bizonyult ittasnak.

A rendőrök a kerékpárosok ellenőrzése során, akiknél valamilyen hiányosságot tapasztaltak, a figyelmeztetés mellé első és hátsó kerékpáros-lámpát adtak ajándékba. A rendőrök ezen alkalommal is több alig, vagy teljesen láthatatlan kerékpárost tettek láthatóvá.

...hogy mindenki hazaérjen!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában