Bűnügy

2022.05.17. 12:45

Nyíregyházi pár rabolt ki egy férfit Kecskeméten

A kecskeméti nyomozók rövid időn belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható párost.

Fotó: Shutterstock

Kecskeméten, az Árpád körúton egy pár odament egy férfihoz 2022. május 15-én 23 óra 55 perc körül. Hirtelen bántalmazni kezdte a sértettet az ismeretlen férfi és a telefonja átadására szólította fel.

 A sértett a bántalmazás és fenyegetés hatására átadta neki mobiltelefonját, valamint készpénzét.

A rablásról értesítették a rendőröket, akik azonnal az ismeretlenek nyomába eredtek. A személyleírások és a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve a nyomozók látókörébe került egy férfi és nő. A 21 éves férfit másnap este a Műkertvárosban sétálva fogták el, 19 éves élettársát nem sokkal később találták meg a rendőrök. A nő elmondta, hogy társa odaadta neki a telefont, ő pedig több megyeszékhelyi üzletben akarta eladni a zsákmányt, melyet végül egy ismeretlen férfi vett meg tőle.

A nyíregyházi páros férfi tagját rablás miatt, társát pénzmosás miatt őrizetbe vették a kecskeméti nyomozók, akik kezdeményezték letartóztatásukat - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában