Bűnügy

2022.05.16. 09:03

Őrizetben a mátészalkai nő - ezért körözték

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 15-én Nagyhalász és Tiszarád között vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő kéki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 27 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2022. május 15-én Tyukodon egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 28 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 39 éves mátészalkai lakost 2022. május 15-én. A rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság a nő körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 31 éves tiszaszentmártoni lakost 2022. május 15-én. A férfi körözését a Sárvári Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Szombathelyi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában