Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.06.17. 10:44

A nagykállói fickó, akinek nem volt jogsija, kölcsönadta az autóját a haverjának, aki részeg volt és nem volt jogsija

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2022. június 16-án elfogtak egy 15 éves mátészalkai lakost. A fiú ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja testi sértés bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött fiút előállították a rendőrőrsre, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Nagykálló külterületén egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. június 16-án. A 26 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök ellenőrizték az autó utasát is, akiről megállapították, hogy a 38 éves férfi a gépkocsi tulajdonosa és úgy engedte át ismerősének a jármű vezetését, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a két férfit előállították a rendőrőrsre, és a járművezetővel szemben engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek. A személygépkocsi tulajdonosával szemben járművezetés tiltott átengedése bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában