Küldjön hírt!

2022.06.13. 11:27

Elismerést kaptak

Az Országos Mentőszolgálat kiváló bajtársai vehettek át elismeréseket június 3-án, a szervezet fennállásának 74. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen az Országház Felsőházi termében.

Megyénkből 4 fő kapott elismerést, 1 fő miniszteri szintű elismerésben részesült, melyet Dr. Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes és Dr. Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója adott át a legkiválóbb mentőápolóknak, mentőorvosoknak, mentésirányítóknak és a támogató munkakörökben dolgozóknak. Tiszalökről Kiss-Becsy Zoltán mentőápoló miniszteri elismerésben részesült az Észak Alföldi régióban egyedüli ápolóként, Németh József Ibrányi mentősofőr 500.00 ezer balesetmentes kilométer megtétele után, Dicső Kálmán Vásárosnaményi mentőápoló 40 év szolgálati viszony letöltése végett, Rényai Roland Nyírlugosi mentősofőr a 35 év alatti fiatal mentődolgozók kiváló munkájáért adható Iránytű díjat vehetett át, az OMSZ főigazgatójától.

Címkék#elismerés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában