Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.06.16. 10:12

Ittasan, jogsi nélkül furikázott Demecserben a 42 éves férfi - Ez vár rá

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Demecserben egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. június 15-én. A 42 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást egy 32 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi Nyíregyházán közlekedett egy segédmotoros kerékpárral 2022. június 15-én délután. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Nyírmadán egy 43 éves helyi lakost 2022. június 15-én. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsival közlekedő férfi a gépjármű vezetéséhez érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 42 éves kisvárdai lakost 2022. június 15-én. A férfi körözését a Kisvárdai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában