Rendőrség

2022.06.28. 11:32

Nagy ellenőrzés volt Nyíregyházán! Szerinted hányan buktak le?

Az ellenőrzés alatt számos jogsértés miatt intézkedtek.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyházán tartottak fokozott ellenőrzést 2022. június 25-én. Célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése és a közrend, közbiztonság fenntartása.

A rendőrök 94 esetben intézkedtek és szabtak ki bírságot az ellenőrzés alatt, a tilos jelzés figyelmen kívül hagyása, az elsőbbségi, az irányjelzési, a kanyarodási szabályok megsértése a biztonsági öv használatának elmulasztása, és a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt. Az ellenőrzés kiterjedt a belvárosban illetve a város forgalmas csomópontjaiban a kéregetők által elkövetett szabálysértések kiszűrésére illetve a gyalogos és a kerékpáros közlekedés szabályainak betartására is.

A nyíregyházi rendőrök a polgárőrökkel közösen az esti órákban is folytatták az ellenőrzést, kiemelt figyelmet fordítva a város parkjainak, forgalmasabb tereinek ellenőrzésére.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén a közeljövőben is lehet számítani hasonló ellenőrzésre.  

...hogy mindenki hazaérjen!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában