Rendőrség

2022.06.27. 09:04

Nem volt jogsija, emellett még részeg is volt

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. június 26-án elfogtak egy 25 éves gyulaházi lakost. A férfi ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves bökönyi lakost 2022. június 26-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 47 éves nyíregyházi lakost 2022. június 26-án. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai egy anyagi káros balesetet követően intézkedés alá vonták egy tunyogmatolcsi lakost 2022. június 26-án. A rendőrök a 24 éves járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában