Rendőrség

2022.07.13. 10:37

17 éves fiú és 60 éves nő csábult bűnre Szabolcsban!

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 37 éves ibrányi lakost 2022. július 12-én. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsival közlekedő férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 12-én ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő rétközberencsi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 17 éves fiú nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Mátészalkán vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves győrteleki lakost 2022. július 12-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.   

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 12-én elfogtak egy 35 éves tiszavidi lakost. A férfi ellen a Gödöllői Járásbíróság testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 12-én elfogtak egy 17 éves tiszarádi lakost. A fiú ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot állatkínzás bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a fiút őrizetbe vették.

 A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 60 éves nőt 2022. július 12-én. A nő a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át, ezért őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában