Gyüre

2022.07.01. 08:23

Videó: Az M3-ason csapott le a TEK a gyürei drogdílerre

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

Forrás: Rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt szervezték meg két gyürei lakos elfogását.

Apa és fia elfogásának végrehajtására a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, mivel a nyomozás során beszerzett adatok alapján feltételezték, hogy fegyverrel rendelkezhetnek. A TEK munkatársai V. S. 49 éves gyürei lakost az M3-as autópálya nagykállói lehajtójánál, míg 29 éves fiát gyürei lakóhelyén fogták el 2022. június 29-én. Az apa személygépkocsijában a szabolcsi nyomozók 54,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A büntetőeljárásban kihallgatott tanúk elmondták, hogy rendszeresen vásároltak kábítószert mindkét férfitól.

A nyomozók a gyanúsítottaktól a kábítószer gyanúját keltő anyagon kívül digitális mérleget, mobiltelefonokat, ékszereket és zálogjegyeket, egy Audi A6 típusú személygépkocsit, és közel félmillió forint összegű készpénzt foglaltak le.

Az ügyben a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A két gyanúsítottat elfogásuk és kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotók: Rendőrség

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában