Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.07.20. 11:29

Elfogták a 41 éves körözött férfit Vásárosnaményban - Ezért volt ellene elfogatóparancs

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 28 éves nyíregyházi lakost 2022. július 19-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.  

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 19-én elfogtak egy 41 éves miskolci lakost. A férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2022. július 19-én Rakamazon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 28 éves dusnoki lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában