Katasztrófavédelem

2022.07.21. 08:25

Öt méter mély kútba esett egy macska Csegöldön

Fotó: Shutterstock

Ötven négyzetméteres dohányszárítóban égett a dohány Napkoron, a Semjéni utcában szerdán. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók vonultak, kéziszerszámokkal az épületet megbontották és két gyorssugárral a lángokat elfojtották.

Hat hektáros területen égett a tarló és az út mentén összevágott fa Nyírteleknél tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók munkagép segítségével, kéziszerszámokkal és négy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Nyíregyházán, a Hárfa utcában kétszáz, Kislétán ezerötszáz négyzetméteren égett a száraz fű. Nyírkarászon fél hektáros területen erdő aljnövényzete, Mátészalkán, a Zöldfa utcában egy hektáron a bozótos lángolt. A beavatkozó hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltó egységek kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és gyorssugarakkal számolták fel a tűzeseteket.

A száraz fű égett Nyírvasváriban, a Temető utcában egy családi ház kertjében tegnap, a tűz továbbterjedt egy melléképületre és a kertben tárolt tűzifára is. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több járművel vonultak a tűzesethez, három vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Öt méter mély kútba esett egy macska Csegöldön, az Árpád utcában szerdán. A csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével az állatot kiemelték és átadták gazdájának.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Címkék#macska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában