Katasztrófavédelem

2022.08.12. 08:19

Beszorult a roncsba Nyírteleknél

Csütörtökön az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi a 38-as számú főúton Nyírteleknél csütörtökön. Az ütközés következtében a jármű vezetője beszorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérültet feszítővágó segítségével a gépkocsiból kiemelték, átadták a mentőknek, majd elvégezték a jármű áramtalanítását.

 Két személygépkocsi ütközött össze Nagyecseden a Szatmári utcában tegnap. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők a járműveket áramtalanították, a beavatkozók a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Elektromos vezetékre dőlt egy fa Sonkádon csütörtökön. A vezeték feszültségmentesítését követően a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolították el a fát, motoros láncfűrésszel.

Nyírtelken a vasúti sínek mellett ötven négyzetméteren égett a száraz fű tegnap. Ópályi és Nyírparasznya között két hektáron erdő aljnövényzete, Tiszaszalkán ötszáz négyzetméteren a száraz fű, Újfehértón kommunális hulladék égett. Nyírgyulajban elektromos vezeték szakadt le és száz négyzetméteren meggyújtotta az aljnövényzetet. A beavatkozók kéziszerszámokkal és gyorssugarakkal számolták fel a tűzeseteket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában