Rendőrség

2022.08.09. 11:47

Látta valaki? Ezt a férfit keresik a nyíregyházi zsaruk!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/3002/2022. bűnügyi számon készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint a nyíregyházi feljelentő elhagyott bakkártyájával eddig ismeretlen tettes több alkalommal is vásárolt összesen közel negyvenezer forint értékben 2022. augusztus 2-án és 3-án.

Az egyik vásárlás helyszínén a biztonsági kamera felvételt rögzített arról a férfiról, aki a bankkártyát jogosulatlanul használta.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfit felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről  információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#keresik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában