Rendőrség

2022.08.12. 10:47

Nem volt jogsija

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 11-én ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő kislétai lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 26 éves férfi a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 11-én Nyírgelsén este  intézkedés alá vonták egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A 41 éves férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés elkövetése miatt pedig külön eljárás indult.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 28 éves tiszavidi lakost 2022. augusztus 11-én. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Szerencsi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában