Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.08.01. 10:44

Betörésre szakosodtak

A háromfős társaság egyik tagja már a rendőrök őrizetében van, társai ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2022. május 30-án és július 17-én betörtek több nyíregyházi ingatlanba, amelyekből közel ötmillió forint értékben rézvezetékeket, mezőgazdasági gépeket, szerszámgépeket és építőanyagokat tulajdonítottak el.

Forrás: Rendőrség
Forrás: Rendőrség

A nyíregyházi nyomozók egyiküket, J. M. 23 éves nyíregyházi lakost 2022. július 30-án éjszaka Nyíregyházán elfogták, miután társaival egy lakóház előtt parkoló kamionból közel száz liter üzemanyagot lopott el. Két társának sikerült elmenekülnie, jelenleg is szökésben vannak, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

Elfogatóparancs T. Zsolt és T. Roland ellen.

J. M.-et a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a korábban eltulajdonított tárgyak jelentős részét az egyik elkövetőhöz köthető ingatlanban lefoglalták, és vizsgálják, hogy működésükhöz köthető-e további vagyon elleni bűncselekmények elkövetése.

Forrás: Rendőrség
Forrás: Rendőrség

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában