Határvadász

2022.08.09. 11:51

Tiszavasváriban is jártak a toborzók

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Határvadász Toborzó Csoportjának tagjai ellátogatnak a nyilvános kulturális és gasztronómiai rendezvényekre, de önkormányzatok és kormányhivatalok közreműködésével szervezett fórumokon is megszólítják azokat, akik jelenleg álláskeresők, közfoglalkoztatási programban dolgoznak, pályaválasztás, vagy pályamódosítás előtt állnak.

Kollégáink Tiszavasáriban is megtartották tájékoztatójukat a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe szerződéses határvadásznak történő jelentkezés lehetőségéről, a szolgálatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, az illetményről és az egyéb juttatások mértékéről.

A megyei rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is fogadja a jelentkezéseket, miközben azok számára, akik már korábban benyújtották kitöltött jelentkezési lapjukat a felvételi eljárás egészségügyi-pszichikai és fizikai alkalmassági vizsgálatai is megkezdődtek.

A hamarosan induló szerződéses határvadász-képzés gördülő rendszerben zajlik majd, a felvételi eljárást sikeresen teljesítő jelentkezők számára.

Bővebb tájékoztatás itt érhető el: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában