Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.22. 09:31

Három szabolcsi férfit vettek őrizetbe - Ezt követték el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotós: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nyírbátori lakost 2022. szeptember 21-én Nagykállóban. A 62 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Nyírlugoson egy személygépkocsival közlekedő fülöpi lakost 2022. szeptember 21-én. A 26 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai Mátészalkán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő vásárosnaményi lakost 2022. szeptember 21-én. A rendőrök megállapították, hogy a 47 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában