Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.27. 10:04

Iskola elől lopta el a biciklit a baktalórántházi férfi - Nem sokáig jutott vele

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: 123rf.com

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves baktalórántházi lakos ellen. A férfi 2022. szeptember 26-án Nyírjákóban az iskola elől eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrőrsre előállítottak és őrizetbe vettek. A rendőrök az ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 52 éves tyukodi lakost 2022. szeptember 26-án. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában