Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.12. 09:42

Ittasan, jogsi nélkül furikázott a 27 éves férfi Túristvándinál

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Túristvándi külterületén egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. szeptember 11-én. A 27 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.  

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai Nyírmadán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt 2022. szeptember 11-én. A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy 40 éves tiszarádi lakost 2022. szeptember 11-én Nagyhalászban. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsival közlekedő férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrőrsre előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában