Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.23. 09:28

Mátészalkán fogták el a 44 éves körözött férfit - Ezt követte el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotós: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral  közlekedő szamossályi lakost 2022. szeptember 22-én Nyíregyházán. A 43 éves férfi a járművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 22-én Mátészalkán fogtak el egy körözés alatt álló jármi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság cserbenhagyás bűncselekmény elkövetése miatt, adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 44 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 22-én elfogtak egy 27 éves nyírlugosi lakost. A férfi körözését a Nyírbátori Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában