Sziréna

2022.09.04. 09:11

Többször is felszólították a rendőrök az ököritófülpösi rendezvényen szórakozó férfit, de hiába

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. szeptember 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: Shutterstock

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei 2022. szeptember 3-án Kislétán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a 19 éves nyírgyulaji lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkaptányság munkatársai 2022. szeptember 3-án elfogtak egy 54 éves tiszadadai lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Ököritófülpösön intézkedtek egy 37 éves helyi lakossal szemben 2022. szeptember 3-án. A férfi a helyi rendezvényen ittas állapotban szitkozódott és kiabált, amit a rendőrök többszöri felszólítása ellenére is folytatott. Az egyenruhások a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában