Késelés

2022.10.03. 16:15

Magánéletét a termen kívül hagyta a megkéselt fitneszmodell

A fittneszmodell személyi edzéseket is tartott, amikre mindig alaposan felkészült.

Fotó: Pusztai Sándor

A nyíregyházi Szilágyi Zsófia két évtizede ismeri a megkéselt K. Ildikót.

– Még a Körte utcáról ismerem őt, oda nyúlik vissza az ismeretségünk, ami a későbbiekben egy nagyon jó szakmai kapcsolattá erősödött. Több teremben edzettünk együtt, de az élet egyéb területein is dolgoztunk közösen. Amikor Ildi külföldön élt, egy kicsit eltávolodtunk, de később újra egymás mellé sodort bennünket az élet. Régóta edzettünk együtt itt, a Cutler Gym-ben – mondta a Nyíregyháza belvárosában található edzőterem bejáratánál portálunknak Szilágyi Zsófia. Szerinte K. Ildikó remek edzőtárs volt, aki viszont a magánéletét a termen kívül hagyta.

– Természetesen azt tudtam, hogy férjhez ment, ahogy azt is, hogy megszületett a lánya, Annácska, akit rajongásig szerettet. Azonban ennyi, a magánéletéről többet nem mesélt, ahogy mi se kérdeztük őt ilyenekről, ez itt a teremben nem is szokás. Ildi személyi edzéseket is tartott, amikre mindig alaposan felkészült. Nem csoda, hiszen pedagógus végzettsége van, ahogy egyébként nekem is. Talán ezért találtuk meg olyan gyorsan a közös hangot – mondta Szilágyi Zsófia, aki legutóbb múlt héten csütörtökön találkozott K. Ildikóval.

– Jól megölelgettem, mert előtte sokáig nem láttam. Szörnyű, ami vele történt… A férjét nem ismertem, ahogy Ildi sem mesélt róla semmit. Közvetlenül nem kerestem őt az eset óta, de a barátaitól érdeklődtem az állapotáról, tudom, hogy stabil. Mi, a Cutler Gym törzsvendégei szorítunk érte, szeretjük és várjuk vissza őt mihamarabb. Imádkozunk, hogy minél gyorsabban felépüljön – tette hozzá Szilágyi Zsófia.

 

Címkék#nyírtelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában