Bűnügy

2022.10.01. 10:41

Megszegte a távoltartást, felkereste apját - őrizetben a kisvárdai férfi

Rendőrségi összefoglaló.

Forrás: shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 30-án ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő encsencsi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 31 éves férfi a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a gépkocsivezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 54 éves kisvárdai lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2022. szeptember 30-án a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy az édesapját felkereste. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. szeptember 30-án Nyírbátor és Nyírpilis közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 33 éves nyírvasvári lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a gépkocsivezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában