Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.10.24. 11:20

Nagykállóban fogták el a 25 éves körözött férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció:hu.123rf.com

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 23-án elfogtak egy 25 éves nyírmihálydi lakost. A férfi körözését a Nyírbátori Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2022. október 23-án Nagykállóban fogtak el egy körözés alatt álló helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 25 éves férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 23-án elfogtak egy körözés alatt álló nyírmadai lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 18 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 23-án Nyírcsaholyban fogtak el egy körözés alatt álló nyírbátori lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt, adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 16 éves fiút a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő kótaji lakost 2022. október 23-án Nyíregyházán. A 29 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő nagyhalászi lakost 2022. október 23-án. A 42 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai Fehérgyarmaton ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő kisszekeresi lakost 2022. október 23-án. A rendőrök megállapították, hogy a 29 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában