Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.17. 13:22

100 igazoltatás Ibrány, Rakamaz, Nagyhalász külterületein - Ennyien akadtak fenn az ellenőrzésen

A rendőrökhöz mezőőrök, vadőrök, és halőrök is csatlakoztak.

Fotó: Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi, Rakamazi és Nagyhalászi Rendőrőrse közösen tartott közbiztonsági ellenőrzést az illetékességi körzetük külterületein 2022. november 14-én. Az ellenőrzésben részt vettek az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervek munkatársai is, így a rendőrök mezőőrökkel, vadőrökkel, és halőrökkel közösen járták be, és ellenőrizték a lakott településeken kívül eső, gyéren lakott területeket.

Fotós: Rendőrség

Az egy napon át tartó fokozott ellenőrzés eredménye közel száz igazoltatás, és számos jogsértés miatti intézkedés, szankcionálás. A rendőrök 16 esetben szabtak ki pénzbírságot, további 14 esetben közigazgatási bírságot, 7 esetben éltek a figyelmeztetés lehetőségével, egy személyt elfogtak és egy fő előállítását hajtották végre.

Fotós: Rendőrség

A rendőrség a jövőben is tervezi hasonló, demonstratív ellenőrzések végrehajtását, amelyek célja elsősorban a megelőzés, a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének megőrzése, növelése.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában