Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.14. 09:46

A záhonyi határon fogták el a körözött férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy marokkói állampolgár 2022. november 12-én éjszaka. A rendőrök a férfi ellenőrzésekor megállapították, hogy illegális migráció szervezése és csalás bűncselekmények elkövetése miatt a marokkói hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő porcsalmai lakost 2022. november 13-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nyíregyházi lakost 2022. november 13-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában