Sziréna

2022.11.27. 09:40

Egy kocsordi és egy tiszakóródi nőt is elfogtak a rendőrök

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. november 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. november 26-án elfogtak egy 31 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen két körözés volt érvényben amelyeket a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelt el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 26-án elfogtak egy 42 éves kocsordi lakost. A nő körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 26-án elfogtak egy 20 éves tiszakóródi lakost. A nő körözését a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át A rendőrök a körözött nő előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában