Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.11. 10:20

Elfogatóparancsot adtak ki a 41 éves rakamazi férfi ellen - A rendőrök csaptak le rá

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2022. november 10-én elfogták és őrizetbe vették B. R. 41 éves rakamazi lakost. A férfi ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2022. november 10-én egy személygépkocsival közlekedő magyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 37 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában