Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.15. 09:27

Motorral vágott neki az útnak, közben be volt drogozva a kisvarsányi férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy közúti közlekedési baleset ügyében 2022. november 14-én Kisvárdán a Temesvári úton, ahol egy segédmotoros kerékpárral közlekedő járművezető nekiütközött egy személygépkocsinak, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök rövid időn belül intézkedés alá vonták a segédmotort hajtó kékcsei lakost, és megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez előírt hatósági engedéllyel. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, a baleset körülményeit külön eljárásban vizsgálják.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő járművezetőt 2022. november 14-én Vásárosnaményban. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez előírt hatósági engedéllyel. A kisvarsányi lakos az intézkedés alatt a rendőröknek elmondta, hogy elindulását megelőzően kábítószert fogyasztott, amit a gyorsteszttel elvégzett vizsgálat megerősített. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint bódult állapotban járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás lefolytatását kezdeményezték vele szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 14-én elfogták V. J. 52 éves nyíregyházi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, mivel a részére korábban jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetést nem dolgozta le. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában