Borzalom

2022.11.29. 09:30

Öngyilkos akart lenni a megvakított, kemecsei lány

Öngyilkosságot kísérelt meg Gabriella.

Forrás: Bors

A  kemecsei Lakatos Gabriellát volt élettársa, Gy. Attila brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta. A galád támadás óta a Lakatos család élete tönkrement. Gabriella egyik legfőbb támasza a testvére, Róbert, aki még a saját házát is a húgának ajándékozta. 

Rettegtünk attól, hogy Gabicát megtalálják Gy. barátai. Ki merem mondani, hogy Attila egy bűnszervezetben vesz részt, a testvérem pedig sokat tud a dolgaikról. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a húgomat elhozzuk az általuk ismert régi lakhelyéről. Sajnos mégis megtaláltak bennünket. Az egyik nap éppen istentiszteletről mentünk haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házamtól. Amikor beléptünk, iszonyatos benzinszagot éreztünk.  Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel a házat. Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték

– mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: egy másik alkalommal Gabi új házának tetejét dobták be.

Róbert lett Gabriella legfőbb támasza
Forrás: Bors

 

Este odaadtam a megszokott gyógyszereit Gabicának. Ekkor egy hatalmas koppanásra lettünk figyelmesek. Kiszaladtam. A kerítés előtt két férfi állt, és amint észrevettek, elszaladtak. Bár a szomszédok is kijöttek és rendőrt hívtam, nem tudtuk őket elkapni. Másnap feljelentést tettem, mert egy cserép össze is tört

 

– mondta Róbert.

Gabriellát a történtek nagyon megviselték. Róbert ugyan próbálja nyugtatni, de a fiatal nő magát okolja szerettei szenvedéseiért.

Gabica  sajnos egy egész üvegcse erős gyógyszert bevett. Ezt a vele élő édesanyánk időben észrevette, és szólt nekem. Két percen belül átértem hozzájuk, és mivel ápolóként is dolgoztam, tudtam, mit kell tennem. Szerencsére rendelkezem az ehhez szükséges speciális készülékkel, ezért ki tudtam mosni a testvérem gyomrát.  Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam. Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét!

 – tört ki a fájdalom Róbertből. A család kórházba vitte Gabriellát, akinek be kellett feküdnie a pszichiátriára.

 

Címkék#Kemecse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában