Határ

2022.11.30. 07:55

Szünetel az autós határforgalom Tiszabecsen (FRISSÍTVE)

A leállás a gépkocsiforgalmat érinti, a gyalogos forgalom zavartalanul haladhat.

Forrás: police.hu

08:52

Az átkelőhelyeken a szakemberek a hibát elhárították, a határforgalom 2022. november 30-án 8 óra 15 perctől megindult és zavartalanul haladhat.

 

 

Ukrán oldalon lévő informatikai hiba miatt szünetel a határforgalom a tiszabecsi közúti határátkelőhelyen 2022. november 30-án 6 óra 45 perctől. A leállás a gépkocsiforgalmat érinti, a gyalogos forgalom zavartalanul haladhat - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Felhívják az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy az átkelésre és a várakozás elkerülése érdekében válasszák a legközelebbi beregsurányi vagy a záhonyi közúti határátkelőhelyet.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Címkék#határ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában