Bűnügy

2022.11.30. 09:17

Teherautóval jogsi nélkül - őrizetbe vették a sofőrt Nyíregyházán

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy tehergépkocsival közlekedő 68 éves nyíregyházi lakost 2022. november 29-én. Az rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 29-én intézkedés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 20 éves nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 46 éves nyírbátori lakost 2022. november 29-én. A férfi körözését a Nyírbátori Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában