Feleségbántalmazás

2022.12.09. 11:11

Fémvázas székkel verte a feleségét

A Nyíregyházi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a nagykállói idős férfit, aki már másodszor bántalmazta a feleségét.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A 63 éves férfi december 07-én délelőtt ittasan ment haza a nagykállói otthonába, ahol a felesége a lakóház konyhájában, a gáztűzhely előtt állva főzött.

A vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, mely során a férfi a nappaliból felkapott egy fémvázas széket, és azzal a háttal álló felesége fejét és hátát megütötte. A további bántalmazás elől a nő a szomszédba menekült, ahonnan értesítette a rendőrséget.

A nő könnyű sérülést, koponya zúzódást szenvedett, azonban csak a véletlenen múlt, hogy nem okozott neki 8 napon túl gyógyuló sérülést. Mivel korábban a férfi már életveszélyesen is megsebesítette a nőt, mely miatt felfüggesztett szabadságvesztést kapott, a rendőrség őrizetbe vette, az ügyészség pedig 72 órán belül bíróság elé állította.

A bíróság az idős férfit 90 nap elzárás büntetéssel súlytotta, amit a férfi és ügyész is tudomásul vett.

- Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában