Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.13. 08:49

Busz és teherautó ütközött Nagyhalászban (fotók)

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: Bordás Béla

Tűz keletkezett egy kapcsolószekrényben tegnap kora reggel egy cég telephelyén, a nyíregyházi ipari parkban. A 6x3 méteres kapcsolószekrényben biztosíték égett. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az érintett épületet, majd porral oltó készülékkel avatkoztak be. A tűz nem terjedt tovább. Az ott dolgozók, összesen tizennyolcan, az esemény bekövetkezése után azonnal átmentek a szomszédos irodahelyiségbe, személyi sérülés nem történt.

Harminc négyzetméteres melléképület és disznóól égett tegnap este egy tiszaeszlári lakóház udvarán. A lángok az ingatlanra nem terjedtek át. A nyíregyházi hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati egységek gyorssugárral, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A katasztrófavédelem tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le. Személyi sérülés nem történt.

Menetrend szerint közlekedő busz és tehergépjármű ütközött a nagyhalászi Arany János utcában. A busz utasait mentesítő járat szállította el. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket; elszállításukról a tulajdonosok gondoskodtak.

Nyári konyha födémszerkezete izzott tegnap késő este Mátészalkán, a Szél közben. A helyi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel szüntették meg az izzást, majd átvizsgálták a födémszerkezetet. A tűz vélhetően a kandalló kéményének hőátadása miatt keletkezhetett. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában