Bűnügy

2023.01.24. 10:16

Nem rövid a bűnlajstroma - Záhonyban fogták el a budapesti férfit

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. január 23-án elfogták Cs. R. R. 24 éves budapesti lakost. A férfi ellen összesen öt elfogatóparancs volt érvényben, többek között vagyon elleni és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt. A záhonyi rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 20 éves nyíregyházi lakost 2023. január 23-án. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 45 éves tiszaörsi lakost 2023. január 23-án. A férfi körözését a Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Szolnoki Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2023. január 23-án egy aranyosapáti férfit, aki az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 30 éves férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Fehérgyarmaton egy személygépkocsival közlekedő tiszabecsi lakost 2023. január 23-án. A 24 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában