Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.10. 09:24

Őrizetben a körözött pátrohai nő

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. január 9-én elfogták F. P. 29 éves tiszavidi lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. január 9-én elfogták Cs. K. J. 23 éves pátrohai lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Járásbíróság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. ker. Rendőrkapitányság lopás bűncselekmények elkövetése miatt adtak ki elfogatóparancsot. A kisvárdai rendőrök a körözött nőt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2023. január 9-én egy nyíregyházi férfit, aki az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nyírbátori férfival szemben, aki 2023. január 9-én délelőtt egy parkoló személygépkocsi nyitott ablakán át eltulajdonított egy mobiltelefont. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában