Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.01.23. 08:35

Több mint kétszáz sofőrt szondáztattak meg Nyírbátorban - meglepő, hány volt ittas

A rendőrök több mint 200 járművezetőt ellenőriztek.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság és a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai finn módszerrel végeztek ittasság-ellenőrzést Nyírbátorban a napokban. A rendőrök több mint 200 járművezetőt ellenőriztek, közülük egy sem bizonyult ittasnak, valamint további 10 járművezetővel szemben intézkedtek egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt.

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

hogy mindenki hazaérjen!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában