Katasztrófavédelem

2023.01.12. 09:55

Veszélyes homlokzat a Bujtos utcán

Katasztrófavédelmi összefoglaló

Meglazult egy nyíregyházi, Bujtos utcai épület homlokzati vakolata. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, kéziszerszámokkal távolították el a meglazult részeket, ezzel megszüntetve a balesetveszélyt.

Visszaáramlott a füst egy tarpai lakóházba, miután a kályha égéstermék-elvezető csöve a kéményből kicsúszott. A fehérgyarmati hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a kéményt átvizsgálták, izzó részeket nem találtak a belsejében. A füstcsövet a tűzoltók visszahelyezték helyére, az ingatlant átszellőztették. Személyi sérülés, lakosságvédelmi intézkedés nem történt. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Letért a 493-as útról, majd árokba borult egy teherautó szerdán Baktalórántháza és Ófehértó között. A jármű rakománya ömlesztett útszóró só volt, annak egy része az árokba borult. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a teherautót, amelynek mentéséről és a rakomány elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában