Borzalom

2023.02.14. 11:10

Tragédia Nagyhalászban! A szomszéd talált rá a két holttestre!

Forrás: illusztráció / origo

A vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette portálunknak a tragikus nagyhalászi hírt, miszerint egy 86 éves apa és 53 éves fia szénmonoxid-mérgezésben elhunyt kedden reggel. A két férfire a szomszédjuk talált rá.

A rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét és közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják tovább az ügyet.

A katasztrófavédelem közleménye: Ketten vesztették életüket Nagyhalászban

Kedd reggel érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy egy nagyhalászi, Táncsics utcai, hetvenkét négyzetméteres házban két eszméletlen embert találtak. A bejelentő tájékoztatásából kiderült, hogy a lakásban egy gáztűzhely üzemelt zárt ablakok mellett, így azonnal elzárta a gázt és megkezdte a lakás átszellőztetését.

Nyíregyházáról, Ibrányból és Nagyhalászból összesen tizenhárom hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltó érkezett, akik a gyors beavatkozás ellenére már nem tudtak segíteni az épületben lévő két ember életén. A tűzoltók mérései nyitott ablak mellett is kimutatták a magas szén-monoxid-koncentrációt. Az épületben a gáztűzhely mellett két gázkonvektor is működött. A baleset körülményeit további vizsgálatok fogják tisztázni.

Amennyiben a lakásban nyílt láng van, gondoskodni kell a folyamatos szellőztetésről, a megfelelő levegő-utánpótlásról. A tragédiák elkerülése érdekében ajánlott szén-monoxid-érzékelőt használni!

 

Címkék#Nagyhalász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában