Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.02.02. 13:23

Videó: Elfogták őket - Apa és fia árulta Ibrányban az új kábítószert

A rendőrök a férfiakat a rendőrőrsre előállították.

Forrás: Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. R. 22 éves és T. B. 47 éves ibrányi lakosok ellen.

Forrás: Rendőrség

Az ibrányi rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársainak a közreműködésével 2023. február 1-jén ibrányi otthonukban fogták el apát és fiát, akik a nyomozás adatai szerint lakó környezetükben árultak a bódító hatású szert, többek között fiatalkorúaknak is. A nyomozók a lakásban tartott kutatás alatt 138,5 gramm új pszichoaktív anyagot találtak pakettbe csomagoltan, már elkészítve az eladásra. A nyomozók a gyanúsítottaktól a bódító hatású anyagon kívül a porciózáshoz szükséges digitális mérleget és pénzt is lefoglaltak. A rendőrök a férfiakat a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában