Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.02.17. 10:09

Videó: három Szabolcs vármegyei embercsempészt fogtak el a rendőrök

Forrás: Rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. Gy. 53 éves és Sz. D. 29 éves beregsurányi lakosok, valamint K. J. 37 éves beregdaróci lakos ellen. A Szabolcs vármegyei nyomozók a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőreinek közreműködésével fogták el a három férfit 2023. február 14-én este.

Forrás: Rendőrség

A határmenti településeken élő férfiak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy anyagi haszonszerzés érdekében végeztek embercsempész tevékenységet Beregdaróc térségében. A gyanúsítottak lakóhelyein a nyomozók kutatásokat végeztek, és embercsempész tevékenységhez köthető eszközöket foglaltak le, így mobiltelefonokat, éjjellátó készüléket, gépjárműveket.

A nyomozók N. Gy. és Sz. D. gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. K. J. gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában