Mándok

2023.03.12. 10:34

Kukásokat akart ölni egy férfi Mándokon - Félreértés volt (videó)

Négy munkás is megsérült az őrjöngő miatt - írta a tények.hu.

Forrás: tenyek.hu

Egy félreértett karmozdulat miatt akart meggyilkolni több kukást egy férfi Mándokon. Az egyik munkás intett a sofőrnek, hogy előzze meg őket, aki viszont trágár intésnek látta és dühös lett. Őrjöngve nekiesett az integetőnek, majd elhajtott, de néhány perccel később újra megjelent, ekkor hajtott az úton álló munkások közé, mind a négyen megsérültek, köztük a gázoló rokona is.

Az őrjöngő kiszállt a kocsiból az egyik kukást a földre vitte és körülbelül 3 percen át bántalmazta, ezt követően távozott a helyszínről.

Kiszállt a kukásautó sofőrje is miután hallotta, hogy mi történt, rendőrt hívtak. Közben pedig csatlakozott hozzájuk egy negyedik férfi, aki egyébként teljesen véletlenül pont az őrjöngő sofőr nagybátyja volt. A tomboló autós azonban hamarabb visszatért a helyszínre, mint a rendőrök. A sofőr mikor meglátta tömörülést, előbb lassított, majd gázt adott és a négy férfi felé fordította a kormányt és közéjük hajtott. A gázolásban mindenki megsérült.

Az eset két éve történt, az ügyészség most emelt vádat az ámokfutó ellen. Akár hat év börtönt is kaphat.

Forrás: tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában