Gyilkos

2023.04.26. 19:38

Félmeztelenül menekült az újfehértói férfi, aki tizennyolcszor szúrta a kést a feleségébe (videó)

Az asszony azonnal elvérzett.

Forrás: tenyek.hu

Félmeztelenül, kocsijával menekült a férfi, amikor a rendőrök elfogták. 18-szor szúrt bele egy több mint 20 centis pengéjű disznóölő kést a feleségébe újfehértói otthonukban. Az asszony azonnal elvérzett. A házaspár épp válófélben volt, azon vesztek össze, hogy a férfi nem mosta el a kést, amit vacsorakészítés közben használt. A gyilkos korábbi tárgyalásokon alkoholizmusával védekezett, és azzal, hogy nagyon megromlott a viszonya a feleségével, akivel több mint 20 évig voltak házasok.

„Szakmát adtam nekik, érettségiztettem őket, senki nem dolgozott semmit. A feleségem sem dolgozott 23 évig, nekem kellett ezt intéznem, meg közben a lakást is újítottam felfele. Nem voltam én tróger ember, sajnos csak ilyenné váltam az ital végett” – mondta bíróságon.

A nő vérbe fagyott holttestére a házaspár közös kislánya talált rá, apja kocsival menekült el. Akkor egy rémült szomszéd beszélt a megrázó gyilkosságról.

A férfi beismerte, hogy ölt, és azt mondta nagyon bánja a tettét. Jogerősen most elítélte a bíróság. Az ügyészség szerint azonban az elsőfokú 10 év börtönbüntetés túl enyhe, mert az édesanya kegyetlen kivégzése traumatizálta gyereküket, és a férfi a pszichológiai vizsgálat szerint is veszélyes a társadalomra.

A házaspár gyerekei és az ügyészség szerint is túl enyhe az elsőfokú ítélet, mert az alkoholista férfinak veszélyes dühkitörései vannak. A bíró viszont ezzel nem értett egyet, nem súlyosbította a büntetést.

Tehát a gyilkosnak jogerősen csak 10 évre kell börtönbe mennie. Döntését azzal indokolta a bíró, hogy a 18 késszúrásból nem megállapítható a különös kegyetlenség.

„Azért nem lett különös kegyetlenséggel elkövetés megállapítható, mert a sérülések nagy része azért csak felületes volt” – indokolt a bíró.

A többi szúrás viszont végzett a 48 éves nővel. Úgy tudjuk a férfi és áldozata közös négy gyermeke is azt szerette volna, ha apjuk súlyosabb büntetést kap - írta a tenyek.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában