Mezőladány

2023.05.23. 10:06

A kisvárdai kórházban elhunyt a mezőladányi tragédia másik áldozata

Hétfőn elhunyt a mezőladányi tragédia másik áldozata is - az a fiatalember, aki napokig feküdt kómában a kisvárdai kórházban. A szomorú hírt Bartha Attila, Mezőladány polgármestere erősítette meg portálunknak.

Fotó: Csáki János

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy hete egy mezőladányi családi ház udvarán lévő kilenc négyzetméter alapterületű, két méter mély aknában, melyben zöldhulladékot tároltak, ketten is rosszul lettek.

– Az egyikőjük sajnos már a helyszínen életét vesztette, hiába próbálták őt újraéleszteni a szakemberek – fogalmazott korábban Bartha Attila. A mezőladányi polgármester akkor azt is elmondta, a másik fiatalember állapota válságos.

– A hozzátartozóktól értesültem arról, hogy a kisvárdai kórházban napokig kómában fekvő fiatalember is elhunyt – mondta portálunknak kedd reggel a mezőladányi polgármester, aki hozzátette: sajnos, a tragédia pontos körülményei még mindig nem tisztázottak, mert a családi házzal szemben lévő orvosi rendelőre felszerelt térfigyelő kamerák sem rögzítették az esetet, mert oda már nem „láttak” el.

https://www.szon.hu/helyi-kek-hirek/2023/05/tragedia-rosszul-lettek-az-aknaban-egy-ember-meghalt

https://www.szon.hu/helyi-kek-hirek/2023/05/az-aknaban-halt-meg-a-fia-nincs-penze-eltemettetni-video

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában