Katasztrófavédelem

2023.05.04. 13:52

Elismerték tűzoltóink munkáját

A hivatásos katasztrófavédelem minden évben ünnepélyes állománygyűlésen emlékezik meg Szent Flórián, a tüzes mesterségek védőszentjének napjáról. Az idén is több Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei tűzoltó vehetett át elismerést a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság május 3-ai, központi tűzoltónapi ünnepségén.

Forrás: Fotók: BM-OKF

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Tűzoltóság napja alkalmából Tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Bicskó Csaba István tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.
Miniszteri emléktárgyat adományozott Máthé Róbertnek, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakügyintézőjének.

Forrás: Fotók: BM-OKF

A katasztrófavédelem területén önkéntesen végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozott Bodnár Gáspár Tibornak, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatójának.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi
Főigazgatóság főigazgatója a szolgálati feladatok kiemelkedő teljesítéséért soron kívül előléptette tűzoltó századossá Orosz Péter tűzoltó főhadnagyot, a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség főelőadóját, tűzoltó főtörzsőrmesterré Biri András tűzoltó törzsőrmestert, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
szerparancsnokát.

Forrás: Fotók: BM-OKF

Beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Nagy János tűzoltó főtörzsőrmestert, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját, Szanyi Dávid tűzoltó őrmestert, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában