Rendőrség

2023.05.31. 14:10

Testvérek a rácsok mögött Nyíregyházán

Európa szerte május 31-én köszöntik egymást a testvérek, akik a pályaválasztás során is jelentős hatást gyakorolnak egymásra. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben nem kevesebb, mint három testvérpár dolgozik együtt.

Forrás: Illusztráció / shutterstock.

Kollégáink nem csak a családi rendezvényeken, de a munkahelyen is sok időt töltenek együtt, hiszen a börtön falai között nap, mint nap, közösen teljesítenek szolgálatot. 
Antal Tamás bv. százados, biztonsági tiszt 2004. szeptember óta tagja a büntetés-végrehajtási szervezetnek; bátyja, Antal János bv. őrmester, gépjárművezető 2020. augusztusában követte öccsét ezen a pályán. 

 


Hegymegi Krisztián c. bv alezredes, a Műszaki és Ellátási Osztály vezetője 1999. október óta személyi állományi tag; húga, Mártonné Hegymegi Gabriella bv. őrmester, körletfelügyelő bátyja hatására 2016.augusztusban szerelt fel.

 

 
Harsányi Béla c. bv. főtörzsőrmester, körletfelügyelő 2008. februárban létesített szolgálati jogviszonyt; nővére, Nagyné Harsányi Csilla bv. zászlós, raktárvezető 2017. február óta dolgozik Nyíregyházán. 

 


A testvérek napja alkalmából köszöntjük őket, további sok sikert, jó egészséget és sok-sok közös boldog percet kívánunk nekik! 

Kommunikációs Főosztály Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában