Katasztrófavédelem

2023.06.07. 09:24

Borultak a fák a vármegyében

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Nyíregyházán, a Bethlen Gábor utcában egy nagy méretű fa nyolc méteres ága lehasadt az úttestre, akadályozta a közúti forgalmat. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. 

Tiszavasváriban, az Eszterházy utcában egy több mint húsz méteres fa ága lehasadt és tizenöt méteres magasságban fennakadt, veszélyt jelentett a közlekedőkre. A helyi önkormányzati tűzoltók dugólétra, mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el a faágat.

A 4911-es útra, Pócspetrinél cseresznyefa dőlt az úttestre. A félpályás útzárat képező fát a nyírbátori hivatásos tűzoltók távolították el.

Parkoló kisbuszra szakadt egy nagy méretű lehasadt faág a nyíregyházi Margaretta utcában. A helyi hivatásos tűzoltók távolították el az ágat.

Úttestre dőlt fa miatt vonultak a záhonyi hivatásos tűzoltók Mándokra. A mátészalkai hivatásos tűzoltók pedig városukban, a 471-es útról távolítottak el egy nagy méretű lehasadt faágat. 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában